My Palm Pre

De beste games op alle apparaten

Gamen via je smartphone

Posted on oktober 21, 2015  in Uncategorized

Het gamen via je smartphone wordt als maar populairder. Dit komt omdat de kwaliteit van de games er op vooruit zijn gegaan en steeds meer ontwikkelaars zich bezig houden met het ontwikkelen van nieuwe games. In dit artikel vertellen wij je meer over het spelen van games via je smartphone en waarom je het zou moeten overwegen.

Een smartphone kan alles

Een smartphone is zo krachtig dat het werkelijk waar alles kan. Zo kun je een smartphone niet alleen inzetten om te bellen, een berichtje te sturen of muziek te luisteren, maar ook om ‘zware games’ te spelen. Deze games kun je downloaden in de App Store of Google Play store (afhankelijk van welke mobiele telefoon je hebt).

Mypalmpre

Welke games zijn goed?

Een populair spel is Candy Crush, welke veel gespeeld wordt door zowel jongeren als ouderen. Het doel van dit spel is om drie op een rij te halen. Er zijn verschillende levels die je kunt spelen en als je het goed doet kun je steeds verder komen. Een ander populair spel op dit moment is Temple Run. Dit spel is gratis te downloaden en wordt eigenlijk door verschillende doelgroepen gespeeld.

CandyCrush

Gamen via je tablet?

Meestal kun je de spellen die je via je smartphone kunt spelen ook via je tablet spelen. De spellen werken op dezelfde manier, alleen je speelt het dan op een groter scherm, wat de meeste mensen toch wel prettiger vinden werken. Bij de meeste applicaties is het mogelijk om een account aan te maken, zodat de informatie via je smartphone en tablet onthouden worden. Op deze manier kun je zowel via je smartphone als tablet verder spelen waar je gebleven bent.

0 thoughts on “Gamen via je smartphone”

Geef een antwoord