My Palm Pre

De beste games op alle apparaten

IOS of Android applicatie nodig?

Posted on oktober 28, 2016  in Mobile

De wereld is aan het veranderen. De consument heeft hoge eisen en verwacht veel van jouw bedrijf – het betaald tenslotte niet voor niks geld. Wanneer je bedrijf begint te groeien en de potentie heeft om uit te groeien tot een groot bedrijf, kan het handig zijn om een IOS of Android applicatie te laten ontwikkelen. Dit kan de klanten ervaring naar een hoger plan tillen. Lees verder en wij vertellen jou hoe je een smartphone applicatie kunt laten ontwikkelen.

Kies voor een betrouwbare opdrachtnemer

Het laten ontwikkelen van een smartphone applicatie kan behoorlijk wat geld kosten. Je wilt natuurlijk wel dat het goed gebeurd en dat het uiteindelijk geld gaat opleveren – de investering moet tenslotte terug verdient worden. Zelf hebben wij goede ervaringen met Componence, een bedrijf uit Amsterdam. Dit bedrijf biedt voor vele technische diensten en producten aan die jouw bedrijf kunnen helpen te groeien. Alle systemen die je bij Componence afneemt, maken gebruik van Liferay screens. Iets waar je bij app ontwikkelen meer over leest.

De voordelen van een mobiele applicatie

Uiteindelijk wil een klant zich koning voelen. Door een applicatie te laten ontwikkelen die van toegevoegde waarde kan zijn voor jou klanten, laat je jouw klanten speciaal voelen. Helemaal wanneer het op en top werkt. Natuurlijk verschilt het per bedrijf, klanten en situatie of een mobiele applicatie van toegevoegde waarde is of niet. Daarom kun je het beste in gesprek gaan met een expert die voor jou kan bepalen of het laten ontwikkelen van een applicatie van toegevoegde waarde is of niet.